Varmt VÄLKOMMEN att följa med på vår spännande hus- och trädgårdsresa som påbörjades sommaren 2005... och som fortfarande fortsätter! Resan har varit fylld med alla möjliga upplevelser. Den har varit mödosam och tung vissa stunder, men för det mesta har den kantats av glädjestunder då lyckan varit total! Följ med och upplev vår resa, du med!

Här delar jag också med mig av mina små pysselprojekt. Oftast handlar det då om något jag skapat vid symaskinen!

Då och då kan också våra tre härliga björnungar skymta med på någon bild!

söndag 22 mars 2015

Trädgårdsmässa!


Dottern o jag har varit på trädgårdsmässa i Örebro. Lyssnade på inspirerande Gunnel Carlson och fick mig t.o.m en liten pratstund med henne!! Wow! :))

 
Även om jag tycker att mässan kändes väldigt liten, kom jag inte hem tomhänt: fröer, några pelargoner och svensk honung!!

Ser framemot nästa helg: Nordiska Trädgårdar på Älvsjömässan!!! 
Det blir grejer, det! :))2 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Litet men mysigt ändå? Det får du ta igen till helgen då. Har varit där en gång för längesen och det var himla roligt att se allt.
Kram!

Life by ScienceHelena sa...

Så spännande trädgårdsresa ni verkar ha gjort. Själv håller jag på att ska sjösätta ett atriumrum på återbruk. Det gamla växthuset revs i höstas och nu hoppas jag att vi fått ihop tillräckligt med material till i sommar så att byggnationerna kan börja. Ha en fin fortsättning på dagen!/Helena