Varmt VÄLKOMMEN att följa med på vår spännande hus- och trädgårdsresa som påbörjades sommaren 2005... och som fortfarande fortsätter! Resan har varit fylld med alla möjliga upplevelser. Den har varit mödosam och tung vissa stunder, men för det mesta har den kantats av glädjestunder då lyckan varit total! Följ med och upplev vår resa, du med!

Här delar jag också med mig av mina små pysselprojekt. Oftast handlar det då om något jag skapat vid symaskinen!

Då och då kan också våra tre härliga björnungar skymta med på någon bild!

måndag 12 november 2012

Flytt!


Dessa två katter kommer 
snart att få nya hem!


Hoppas de nya ägarna blir nöjda!
 Och att katterna sköter sig väl!Jag kommer att sakna er!Ha det gott!

Sari

5 kommentarer:

annika sa...

Så fina de är. Hoppas att de blir väl omhändertagna. Kul att ni lyckades överraska din mamma. Ja vi hade jättekul hos M. Mycket dans och skratt.

Kram

Sallys hus sa...

Men åå sånna rara ena...;)
Va duktig du är!!
kram Katarina

Anonym sa...

Hej! Tack så jätte mycket för så snabb leverans å för de jätte charmiga små kattflickorna! Vi e jätte glada för dem..! Du kan vara lugn dem här katterna kommer till två goa hem! :) bästa platsen kommer de få! En sak ja tyckte var klockren, var att mammas katt hade en blomma i sin hand (mammas katt Täva älskar att grejja med hennes blommor.. De uppskattas inte av alla men Täva tycker de e jätte kul med blommor :) ..så när ja öppna paketet å fick se de skratta ja faktist lite..- ja de klart täva kattdockan ska ha en blomma i sin hand! Tack så mycket igen! (Kanske vill våra tjejkatter ha en killkatt vid deras sida nå gång.. Vi får se..) ;) varma hälsningar Marléne & hennes mamma.. <3

Käranån sa...

Jättesöta katter med mamelucker!!
Ha en skön helg!

Dagdrömmar sa...

så gulliga de är.
vad håller du på att sy nu då? nåt juligt kanske.
~M~